Difference between revisions of "Part Revolve/ro"

From FreeCAD Documentation
Jump to navigation Jump to search
(Created page with "===Note=== * Dacă versiunea dvs. de FreeCAD are o casetă de selectare pentru dialogul Solid în dialogul Revolve, puteți face Solids din filamente și muchii închise. *If...")
Line 44: Line 44:
 
===Note===
 
===Note===
 
* Dacă versiunea dvs. de FreeCAD are o casetă de selectare pentru dialogul Solid în dialogul Revolve, puteți face Solids din filamente și muchii închise.
 
* Dacă versiunea dvs. de FreeCAD are o casetă de selectare pentru dialogul Solid în dialogul Revolve, puteți face Solids din filamente și muchii închise.
*If Revolve is performed using an axis that intersects the face to rotate, and you want to create a solid, the result might be invalid. This can happen for various reasons, self-intersection, direction, etc.
+
* Dacă Revolve este efectuată utilizând o axă care intersectează fața pentru a se roti și doriți să creați un solid, rezultatul poate fi nevalid. Acest lucru se poate întâmpla din diferite motive, auto-intersecție, direcție etc.
  
 
{{clear}}
 
{{clear}}

Revision as of 17:03, 30 October 2018

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎polski • ‎română • ‎svenska • ‎čeština • ‎русский

Part Revolve.svg Part Revolve

poziția meniului
Part → Revolve
Workbenches
Part, Complete
scurtătură
nici unul
Prezentat în versiune
-
A se vedea, de asemenea,

Contents


Se rotește obiectul selectat în jurul unei axe date. Următoarele tipuri de forme sunt permise și conduc la formele de ieșire listate (See Notes for exceptions):

Input shape Output shape
Vertex Edge
Edge Face
Wire Shell
Face Solid
Shell Compound solid (Compsolid)

Solidele sau solidele compuse nu sunt permise ca forme de intrare. Compuși normali nu sunt permise în acest moment. Viitoarele versiuni vor verifica forma actuală tip de obiecte compuse.

Dialog-revolve.png

Argumentul Unghi specifică cât de departe trebuie să se rotească obiectul. coordonatele direcționează originea axei de rotație, în raport cu originea a sistemului de coordonate.

If you select a user defined axis, the numbers define the direction of the revolving axis with respect to the coordinate system: If the Z coordinate is 0 and the Y and X coordinate are non-zero, then the axis will lie in the X-Y-plane. Its angle is such that its tangent is the ratio of the given X and Y coordinates.

Note

  • Dacă versiunea dvs. de FreeCAD are o casetă de selectare pentru dialogul Solid în dialogul Revolve, puteți face Solids din filamente și muchii închise.
  • Dacă Revolve este efectuată utilizând o axă care intersectează fața pentru a se roti și doriți să creați un solid, rezultatul poate fi nevalid. Acest lucru se poate întâmpla din diferite motive, auto-intersecție, direcție etc.