Translations:Feature list/5/sv

From FreeCAD Documentation
Jump to navigation Jump to search

!!FUZZY!!*

Feature1.jpg

En komplett OpenCasCade-baserad geometrikärna som tillåter komplexa 3D operationer på komplexa formtyper, och stöder nativt koncept som brep, nurbs, booleska operationer eller fasningar

 • Feature3.jpg
  En full parametrisk modell som tillåter valfri typ av parameter-drivna anpassade objekt, som även helt kan programmeras i python
 • Feature4.jpg
  Komplett åtkomst från den inbyggda python tolken, makron eller externa skript till nästan alla delar i FreeCAD, so till exempel skapande och omvandling av geometri, 2D eller 3D representationen av den geometrin (Scengrafen) eller även FreeCAD gränssnittet
 • Feature5.jpg
  Import/export till standard format som STEP, IGES, OBJ, DXF, SVG U3D eller STL
 • Feature7.jpg
  En Skissare med begränsningslösare, som låter dig skissa geometri-begränsade 2D former. Skissare tillåter dig för tillfället att bygga flera typer av begränsad geometri, och sedan använda dem som en bas att bygga andra objekt i FreeCAD.
 • Feature9.jpg
  En Robot simulerings modul som tillåter dig att studera robotrörelser. Robotmodulen har redan ett utökat grafiskt gränssnitt, vilket kan användas för ett smidigt arbetsflöde.
 • Feature8.jpg
  En Ritningsark modul som låter dig skapa 2D vyer på dina 3D modeler på ett ritningsark. Denna modul producerar sedan färdiga SVG eller PDF dokument. Modulen är ännu funktionsfattig, men har redan en kraftfull python-funktionalitet.
 • Feature-raytracing.jpg
  En Renderingsmodul som kan exportera 3D objekt för rendering med externa rendererare. Stödjer för närvarande endast povray, men förväntas stödja andra renderare i framtiden.
 • Feature-arch.jpg
  En Arkitektur modul som tillåter BIM-likt arbetsflöde, med IFC kompatibilitet. Skapandet av arkitekturmodulen diskuteras mycket av communityn här.

BIM-like workflow, with IFC compatibility. The making of the Arch Workbench is heavily discussed by the community here.